Skip to main content
Nyhedsoversigt

Klubmesterskab i pløjning 18. september 2021

MTKJ  KLUBMESTERSKAB    PLØJNING    2021.

Pløjeudvalget har igen i år arrangeret Motor og Traktorklubbens årlige klubmesterskab i pløjning for klubbens medlemmer.

Det sker Lørdag d. 18. september 2021 hos Henrik Bovbjerg Mosegårdvej 1 7323 Give.

Arrangementet afholdes i samarbejde med region Sydjylland Nord. Regionsformand Jan Jakobsen vil gerne lave en udstilling med Motorer og Traktorer evt. med maskiner. Er der nogen der gerne vil udstille deres ting skal i kontakte Jan Jakobsen Tel:  40920466.

Vi har i år allieret os med PØLSEVOGNEN ”HOS JENSEN” der vil stå for forplejningen til pløjedeltagere og gæster hele dagen.

Der vil blive opkrævet et mindre entrebeløb for gæster der vil besøge pløjestævnet og udstillingen.

Alle der ønsker at deltage i klubmesterskabet skal tilmelde sig senest fredag d. 3. september 2021.

Tilmelding skal ske til ERLING  KRISTENSEN  enten på mail : fjordpels@altiboxmail.dk  eller Tel: 21732540.     Ved tilmelding skal i oplyse NAVN  –   MEDLEMSNUMMER  –  TRAKTOR Mærke og årgang  –  PLOV mærke  og årgang samt antal furer.

Vi pløjer i de sædvanlige 4 klasser og klubben har 12 pladser i alt til fordeling til DM. Efter resultatopgørelsen er der registrering og foto af de pløjere der har kvalificeret sig til DM, som i år afholdes lørdag d. 30. oktober på ROKKEDAL LANDBRUG A/S Nymøllevej 126 B 9240 Nibe.

Der vil blive opkrævet 150 kr. i deltagergebyr for at være med til pløjestævnet , hvilket dækker forplejningen i løbet af dagen.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på at de opdaterede pløjeregler er at finde på Landboungdoms hjemmeside.

DAGENS PROGRAM:

Seneste ankomst             kl.  8.30.

Samlet tjek af udstyr         kl.  8.45.

Morgenkaffe                     kl.   9.00.

Start Flækning                 kl.  10.30.

Middagspause                 kl.   11.00.

Start Sammenkast          kl.   12.00.

Slut Pløjning                    kl.   14.40.

Eftermiddagskaffe           kl.   15.00.

Forventet resultater         kl.   15.45.

 

På pløjeudvalgets vegne Erling Kristensen.

Vi vil fra Klubbens side gøre opmærksom på at de til den tid gældende Corona regler SKAL overholdes. Det vil med stor sansynlighed sige at vi alle skal fremvise gyldig Coronapas.  Så vis hensyn og hold afstand til hinanden.

 

Da der er enkelte der har svært ved at få afregnet med Klubbens kasserer efter at have deltaget i DM, ønsker klubben at beløbet for deltagelse i DM forudbetales ved tilmelding.